Δανάη Γαλάνη

Δανάη Γαλάνη (Τετάρτη  Κυριακή)

11084493_797087890383817_1044203590_nΕγώ είμαι η Στέλλα-Δανάη….δύο ονόματα έχω, δύο νονούς, και δύο αξίες τις οποίες τοποθετώ πάνω από όλα : την αξία της αγάπης που δίνεις και της αγάπης που παίρνεις…εξ’ού και το αναμενόμενο »Σ’αγαπώ-Μ’αγαπάς» !!!

Επίσης, σημαντική λεπτομέρεια αποτελεί το γεγονός ότι είμαι μια φρέσκια δεκαοκτάρα ταυρίνα….οπότε είναι ίσως και περιττό να αναφέρω ότι ο μόνος και σταθερός ερωτάς μου είναι…το φαγητό, και συγκεκριμένα οι μακαρονάδες, γενέτειρα των οποίων αποτελεί η εξίσου αγαπημένη Ιταλία!!!! Τώρα για τις σπουδές μου….προστοπαρόν, ολοκληρώνω τη »θητεία» μου στα μαθητικά θρανία και εάν και εφόσον αξιωθώ και περάσω σε κάποιο ΑΕΙ η ΤΕΙ θα επανασυστιθώ ως φοιτήτρια.

Τον ελεύθερο χρόνο μου θα κάνω τρία πράγματα κατά σειρά προτεραιότητας!!!! Το πρώτο είναι ασφαλώς να δω τους φίλους μου (γιατί αν κάτσω μόνη μου παρέα με τον υπέρτατο εαυτό μου σε τέσσερις τοίχους θα διαπράξω κακουργηματική πράξη !!!), θα μαγειρέψω (γνήσιος ταύρος το’παμε!!!) και τέλος θα λιώσω στον ύπνο!!!!

Και τώρα που σας είπα και πέντε στοιχειώδη πράγματα για την αφεντιά μου…είμαι σίγουρη πως θα έρθετε να μου πείτε- και με το δίκιο σας!!!- τι μου τη θες κυρά μου τη στήλη, ακόμα δεν βγήκες από το αυγό!!!

Εγώ λοιπόν που ακόμα δε βγήκα από το αυγό αποφάσισα να αρχίσω το γράψιμο…μπας και ανοιχτούν οι »στενοί» ορίζοντες μου…!!!!

Γιατί όσο γράφεις…και…όσο διαβάζεις επίσης….ανακαλύπτεις…μαθαίνεις….επαναπροσδιορίζεις την ψυχή σου!!!! Οπότε…αν και δεν ξέρω πολλά…έχω μεγάλη δύναμη και θέληση να ανακαλύψω και να μάθω…και να σας πώ και κάτι? Μιας που είμαι»μικρό»…θα ήθελα να μου κάνετε παρέα!!!!! Τι λέτε; will you Join me?

 

Σ’αγαπώ, μ’αγαπάς