Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ….

VALNEAT9» Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ » ή μήπως γιορτάζουνε ; Ειδού το ερώτημα μιας και διανύουμε την εβδομάδα που είναι αφιερωμένη στον Άγιο Βαλεντίνο και νομίζω πως έχετε καταλάβει τι θέμα έχω. Πρώην, χωρισμός και γιορτή.

Αν και του Αγίου Βαλεντίνου είναι καθαρά εμπορική γιορτή, υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να γιορτάζουν, αν και το θεωρώ λίγο τραγικό να περιμένεις εκείνη την ημέρα για να δείξεις την αγάπη σου, μιας και μπορείς να ζεις την κάθε μέρα μοναδικά μαζί με τον αγαπημένο σου.

Χώρισες και δεν έχεις με ποιον να βγεις εκείνο το βράδυ ; Ε και τι σκας πάρε την κολλητή σου και πηγαίντε μια βόλτα, κάντε αυτά που σας αρέσουν.

Εκείνη την νύχτα θα είσαι τυχερή εάν δεν πετύχεις τον πρώην με την νυν σε περίπτωση που δεν γιορτάζουν, παρακάλα να μην συμβεί αυτό αλλιώς εάν τους δεις χεράκι χεράκι και μέσα στα μέλια ένα μόνο έχω να σου πω:

Όταν βλέπεις τον πρώην με την νυν κάντο όπως η Carrie όταν είδε τον Mr. Big με την Natasha στην σειρά Sex and The City.

Ναι μεν μέσα σου καίγεσαι που δεν είσαι μαζί με τον Βαλεντίνο σου, αλλά από την άλλη δεν πρέπει να σκας για τίποτα, γιατί και εσύ θα βρεις τον επόμενο μόλις αισθανθείς έτοιμη.

«Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ» λοιπόν, αλλά για μένα είναι μύθος γιατί φυσικά και μπορούν να γιορτάσουν και να χαρούν την ζωή τους.

Όσοι/όσες είστε μόνοι σας και δεν γιορτάζατε ποτέ εκείνη την ημέρα είστε τυχεροί, όσοι/όσες όμως γιορτάζατε μην τα βάψετε μαύρα γιατί η ζωή είναι μικρή για να στεναχωριέστε για τους πρώην – λες και χάθηκαν οι επόμενοι βρε παιδί μου ένα πράγμα-

Τίνα Μιχαηλίδου

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s