Η επόμενη μέρα…

sms_h_633_451Και τι κάνεις αγαπημένη μετά από μια νύχτα πάθους;;; Περιμένεις σαν την Πηνελόπη για ένα τηλέφωνο;;;; Παίρνεις εσύ σαν το μαλακά;;; Ε λοιπόν άκου. Κανονικά μετά από το σεξ σε παίρνει εκείνος.

Πρέπει, οφείλει σαν αρσενικό, αν τιμάει τα παντελόνια του. Σε παίρνει δηλαδή του άρεσε δεν του άρεσε. Ο άντρας δεν κάνει ναζάκια, πρέπει να σου πει, να ξέρεις που βαδίζεις.

Οι κότες είναι αυτές που το παίζουν κινέζοι, ινδοί, αυστραλοί την επομένη μέρα…. Και φυσικά δε θα πάρεις εσύ! Αλλά κι από την άλλη ακόμα και η αδιαφορία σου μπορεί να παρεξηγηθεί ως «ελαφρών ηθών»…. Όχι όχι, μην πάρεις τηλέφωνο όμως.

Ένα μηνυματάκι γλυκούλη μπορείς να το στείλεις. Έτσι λίγο να τον ανάψεις, αλλά να μην του δείξεις ότι είσαι και λυσσάρα. Για παράδειγμα «Χθες το ευχαριστήθηκα πολύ…. Να το ξέρεις!»

Του δίνεις και μια επιβεβαίωση, να έχει θάρρος για το επόμενο βήμα, αλλά είναι και ειλικρινές, που πίστεψέ με, το εκτιμούν οι άντρες. Αλλά, υπάρχει και ένα αλλά.

Πρόσεχε, πρέπει να τον αφήσεις να είναι κυνηγός, είναι στη φύση τους άλλωστε. Και θα αισθανθείς κι εσύ καλυτέρα… Θα δεις!!! Δες τη θηλυκή πλευρά σου, πήγαινε ως το τέρμα και απογείωσέ  τον… τα θηλυκά είναι αυτά που κρατάνε έναν άντρα, όχι οι πονηρές. Οι καπάτσες τους σέρνουν, όχι οι ντίβες που τάχα μου δήθεν το παίζουν ιστορία.

Όμως πάντα παίζει και το ενδεχόμενο να πέσεις σε καλόπαιδο… Ανασφαλές και με «πουστοχαρακτήρα». Δεν πειράζει, θα σε τσούξει αλλά θα μάθεις να ξεχωρίζεις…

Όλα γίνονται για καλό! Όλα για την εμπειρία και… Για το φουστάνι που λέει και το παλιό άσμα!!! (Κάτι ήξεραν τότε!!)

Εύα Σουφλή

Advertisements

One thought on “Η επόμενη μέρα…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s