Έρωτας με διαφορά ηλικίας

er

‘’Ο έρως χρόνια δεν κοιτά’’έτσι δενλένε; Τον βλέπεις,σε μαγνητίζει με τα μάτια του, σε τρελαίνει με το χαμόγελο του και σε καθηλώνει με την ωριμότητα των σκέψεων του.Η ασφάλεια της αγκαλιάς του , οι διάφορες εμπειρίες που έχει περάσει, ο τρόπος που προσπαθεί να σε προσεγγίσει και η συνεχης προσπάθεια του να σε προστατεύει κάθε μέρα όλο και πιο πολύ σου δημιουργεί το συναίσθημα οτι είσαι σε παραμύθι. Είσαι γι’αυτον η μικρή του πριγκήπισσα…

Αντλείς απ’αυτόν εμπειρία και κύρος.Σε μυεί στα μονοπάτια του έρωτα.Βέβαια υπάρχει πάντα και το αρνητικό κομμάτι σ’αυτήν τη σχέση.Είναι το κομμάτι που όλοι φοβόμαστε…είναι η ζήλεια,ο φόβος,η ανασφάλεια που μπορεί να βγει στο προσκύνιο.

Αλλά όταν ζεις ένα τέτοιον έρωτα όλα πάνε στην άκρη…μηδενίζονται οι αποστάσεις…η διαφορά ηλικίας…το τι θα πει ο κοινωνικός περίγυρος.Ζείς γι’αυτή τη σχέση και πρσπαθείς να της δώσεις απλόχερα την αγάπη σου,τον έρωτα σου,το κορμί σου.

Τον κάνεις να χαμογελά και να παίζει μαζί σου,να τρέχετε σα μικρά παιδιά και να αντλεί ζωή απ’τα νιάτα σου.          Στο κάτω κάτω Άνθρωπο-Βλέμμα-Χαμόγελο ερωτευόμαστε και αγαπάμε..όχι έναν ΑΡΙΘΜΟ!Ακολουθούμε το ένστικτο μας που όπως λένε ποτέ δεν κάνει λάθος…και όπου βγει!

Μαίρη Ντίμη Αναγνωστοπούλου

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s