Σκούπισε τα πόδια σου κ πέρασε: One Night Stand

oneeΣήμερα ένα φαινόμενο που συναντάμε στις βραδινές μας εξόδους είναι οι μοναχικοί άνθρωποι.Παντού βλέπεις μόνους άντρες και μόνες γυναίκες.Άτομα που μες τη μοναξιά τους ψάχνουν την ικανοποιήση της μιας βραδιάς.Οι λόγοι πολλοί που δεν χρειάζονται ανάλυση!Μπορεί να ναι η απιστία; Η αμφισβήτηση; Ο φόβος της δέσμευσης; Who knows;  Το φαινόμενο που θέλει τους άντρες να αναζητούν μονάχα το σεξ χωρίς καμία άλλη υποχρέωση είναι πως πολλές φορές σκέφτονται κατα 90% με το κάτω κεφάλι και κατά 10% με το επάνω. Πως αν τους δινόταν οι ευκαιρία, θα έκαναν σεξ με κανά 2-3 διαφορετικές γκόμενες την ημέρα και θα προχωρούσαν σε σχέση μετά τα 30 τους. Πως θα φούσκωναν από υπερηφάνεια αν το ρεκόρ τους σε παρτενέρ ξεπερνούσε τις 100. Όλα αυτά είναι αλήθειες κι όποιος προσπαθήσει να τις αναιρέσει είναι τουλάχιστον ψεύτης ή ανίδεος επί του θέματος.Φυσικά πιστεύω πως δεν φταίνε μόνο αυτοί.
Κανένας από αυτούς τους «μάγκες» δεν κάνει σεξ μόνος του. Πρέπει να βρει πρώτα το στόχο του. Που σημαίνει, ότι βρέθηκε μια γυναίκα μπροστά του η οποία δεν είχε καμία αντίρρηση να καταλήξει μαζί του στο κρεβάτι. Οι γυναίκες λοιπόν, που τόσο ψάχνουν για σχέση και δε βρίσκουν, είναι αυτές που έχουν δώσει πεδίο δράσης στους «μάγκες» της υπόθεσης και τους αβαντάρουν να κάνουν ακόμη περισσότερο «σεξ  χωρίς υποχρεώσεις».
Εγώ δε θα κρίνω ποιος έχει δίκιο και ποιος όχι. Δε νομίζω ότι μου πέφτει λόγος. Απλά θα δώσω μια εξήγηση στη φράση «Οι άντρες που πηγαίνουν με πολλές είναι αλάνια και οι γυναίκες που κοιμούνται με πολλούς είναι  τσουλάκια». Συμφωνώ απόλυτα και θα το τεκμηριώσω. Οι άντρες, όπως είπαμε παραπάνω, είναι αυτοί που εκ φύσεως έχουν κ@υλες και θέλουν σεξ. Πείθουν λοιπόν, τις γυναίκες να τους κάτσουν. Οι γυναίκες αντίθετα, που έχουν την ικανότητα να ελέγχουν καλύτερα τις ορμές τους, αντί να φέρουν τους άντρες στα δικά τους μέτρα, τι κάνουν; Τους κάθονται. Ε, πείτε μου λοιπόν, ποιος είναι ο μάγκας; Γιατί μαγκιά κορίτσια μου, δεν είναι να κάνουμε τα ίδια. Είναι να πείσουμε τους άλλους να ακολουθήσουν τη δική μας τάση.

Εμάς δεν μας αρέσει το ψεκάστε,σκουπίστε,τελειώσατε! ‘Οποιος δεν θέλει να συμβιβαστεί μ’αυτό στην μανούλα του! ( Βέβαια υπάρχει και η άλλη άποψη Sex Toys and One Night Stand)

Μαίρη Ντίμη Αναγνωστοπούλου

Glamourous Fights

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s