Εξομολογήσεις μιας ψυχής : Σημειώσατε Χ

10968541_359131957607479_3510614077988626266_nΝαι σήμερα είναι Μεγάλη Δευτέρα και απόφασισα στο Nagging In Bed όλοι οι αρθρογράφοι να βγάλουν στη φόρα ότι προσωπικό έχουν, έτσι απλά και λιτά για να μας μάθετε, να μας γνωρίσετε. Και αρχίζουμε με εμένα την Τίνα που είμαι και η δημιουργός του Nagging In Bed και θα αρχίσω να σου εξιστορώ για εμένα.

11025186_377592239094784_8088350500279016670_nΠάνω κάτω λίγο πολύ με ξέρετε από τα άρθρα μου εδώ στο Nagging In Bed, αλλά και από το προσωπικό μου blog It’s My Life By Tina Michaelidou, τα άρθρα μου είναι από κείνα τα καυστικά και τα πικάντικα όπου «κράζω» τους πρώην όχι μόνο τους δικούς μου, αλλά γενικά τους πρωήν και τις γυναίκες που δεν καταλαβαίνουν ότι δεν πρέπει να κάνουν εκείνες το 10 βήμα.

1904251_242976939222982_1369826417_nΤέλος πάντων είμαι η Τίνα Μιχαηλίδου η πιο τρελή με όλη την σημασία της λέξεως και την καλή έννοια, όπου έχει περάσει πολλά στη ζωή της. ‘Οχι δεν θα βγάλω πάλι το άχτι μου για πρώην ή για κατάθλιψη, τα έχουμε χιλιοπεί, το παρελθόν ανήκει στο παρελθόν.

unnamed (3)Ταύρος στο ζώδιο (26.4) με την πιο έξαλλη στήλη Πύρ,πρώην και φωτιά με φωτιά, έχω να σου πω σε σένα που με διαβάζεις ότι πέρασαν πολλά χρόνια για να μάθω να με αγαπώ, να αγαπώ την Τίνα και να φτάσω εδώ που έφτασα. Γεννημένη το 1989, με γονείς υπέροχους – αν και έχουμε και εμείς τις εντάσεις μας – τελειώσα το Αρσάκειο Ψυχικού και πέρασα με την 2η φορά στην Κοινωνική Θεολογία του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

tzasminΣτη ζωή μου έχω περάσει και ευχάριστες στιγμές, αλλά και δύσκολες – τις δύσκολες δε θα τις αναλύσω καν δε χρειάζεται πλέον-, είμαι 25 χρονών και σε λίγες μέρες κλείνω τα 26 και με πιάνουν κρίσεις ηλικιάς… Ναι ναι άλλα 4 χρόνια για να μπω και εγώ στα πρώτα -άντα. Α ξέχασα λατρεύω και το σκυλάκι μου την Tzasmin είναι μια γλύκα.

0ab43e76e5d2fea066e0adc1434df414Από έρωτες πολλοί με 1ο έρωτα τον Βλάση Μπονάτσο, δεν ξέρω μη με ρωτάς τι του έβρισκα έτσι μου λένε ότι μου άρεσε όταν ήμουν μικρή. Μετά περάσαμε στον Σάκη Ρουβά, μεγάλος έρωτας και αυτός, τον λατρέψαμε με τα τραγούδια του και με όλο του το πακέτο. Όμως αυτός που με έχει κάνει να κλάψω ακόμα και όταν είμαι ερωτευμένη και που έκανα 3 χρόνια για να τον ακούσω -παρόλο που πήγα στο μαγαζί και σηκώθηκα και έφυγα πέρσι και πρόπερσι- είναι ο Γιάννης Πλούταρχος, είναι απλά έρωτας, πόνος. Θα μου πεις καλά μαζοχίστρια είσαι ; Όχι δεν είμαι, καλά είμαι λιγουλάκι απλά τον αγαπώ, έχει κομμάτια που σε αγγίζουν.

0Από φίλους περάσανε πολλοί και έχω κάνει ξεκαθαρίσματα, δεν έχω πολλές γυναίκες φίλες, αλλά άντρες που δεν ζηλεύουν και που δεν κοιτάνει πως θα σου αρπάξουν την σχέση ή τον πρώην σου – καλά δεν είναι όλες έτσι-. Είμαι πολύ δύσκολη σε αυτά, δεν είμαι πολύ κοινωνική, είμαι εγωίστρια, σκύλα και δεν θέλω να με περνάνε και για χαζή. Και τέλος πάντων έχω άντρες για παρέα, τους κολλητούς μου : Αντώνη, Βάιο, Στέφανο, Χρήστο, Γιώργο, Γιάννη, Γιάννη, Νίκο φίλους που ξέρω ότι θα ναι εκεί όταν τους χρειαστώ και είμαι εκεί για εκείνους όποτε με χρειαστούν. Τους αγαπώ με όλη την σημασία της έννοιας  – δεν λέω συχνά και αυτή τη λέξη – γιατί μου στάθηκαν στις πιο δύσκολες στιγμές μου.  Αν με διαβάζετε το λέω ξανά : Σας αγαπώ πολύ και σας ευχαριστώ για όλα και που με ανέχεστε όλα αυτά τα χρόνια.

παΈχοντας δίπλα μου την οικογένειά μου και τους φίλους μου, όπως ανέφερα και πιο πάνω έμαθα να με αγαπώ και είναι πολύ σημαντικό αυτό για να το γράφω 2 φορές. Το να αγαπάς τον εαυτό σου σε κάνει πιο δυνατή, δεν μασάς και δεν φοβάσαι τίποτα και φυσικά μην αφήνεις κανέναν να σε ρίξει ψυχολογικά και σταμάτα να κλαίς, απλά στάσου στο ύψος σου!!!

Να θυμάστε : Να χαμογελάτε γιατί σας αξίζει!!!

Καλή Ακρόαση με το αγαπημένο μου τραγούδι :

«Φοβάμαι που ίσως
τα χρόνια μου άφησα
που λάθος αγάπες
και όνειρα κράτησα
μα αυτό είναι ψέμα
κι εγώ το πληρώνω
φοβάμαι εμένα εμένα και μόνο.» Γιάννης Πλούταρχος

Τίνα Μιχαηλίδου

Πύρ,πρώην και φωτιά με φωτιά

3 thoughts on “Εξομολογήσεις μιας ψυχής : Σημειώσατε Χ

  1. Παράθεμα: Εξομολογήσεις μιας ψυχής : Σημειώσατε Χ | It's my life by Tina Michaelidou

Σχολιάστε